Op deze pagina staan alle partners die Het Snuffeltuinen Initiatief steunen.

 

Partner:

Als Snuffeltuinen partner komt jouw link van de Snuffeltuinen op onze website en je kunt natuurlijk ook je eigen social media gebruiken om bekendheid te krijgen. Op deze manier komt het onder de aandacht van je klanten/sponsoren en zo kunnen zij een Snuffeltuin bezoeken. Misschien gaan ze dan zelf ook wel hun Snuffeltuin aanbieden.  Wil je partner worden dan neem contact op via het contactformulier op deze website.

 

Zwerfhondenschool

 

Ben jij de uitdaging aangegaan om een zwerfhond een “gouden mandje” te geven? Dat is fantastisch, maar misschien niet altijd even makkelijk.
Op de Zwerfhondenschool werken we samen aan het vertrouwen tussen jou en je hond. Aan samen plezier maken. Aan een hond die door het vertrouwen en plezier goed naar je luistert.
En dat allemaal in een prachtig natuurgebied in Didam, op steenworp afstand van Arnhem en 5 minuten van de A12.
www.zwerfhondenschool.com

Bij Filova vind je alles voor de verzorging van je hond, en dat op een zo ecologisch mogelijke wijze. Dat is de basis om onze wereld te sparen, en het is ook heel erg nodig. Zowel in het trimsalon als de webshop gelden dezelfde voorwaarden: gezondheid voor dier en aarde staan sowieso voorop. Ik ben constant op zoek naar betere en duurzamere materialen en systemen om te besparen op energie en afval. En als ik weer iets ontdekt heb dat ons hierin vooruit helpt, dan maakt mij dat erg blij. www.filova.be

CBDOGGY

Sinds 2015 is CBDOGGY een bekende plek voor supplementen voor honden en katten. Gedurende deze tijd hebben we veel ervaring opgedaan en ons assortiment opgebouwd. Wij kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en biologisch gecertificeerd waar het mogelijk is. We gaan uit van wetenschappelijk onderzoek qua werkzaamheid en dosering. Op deze manier maken wij de supplementen waar we 100% achter staan, en zelf ook aan onze honden geven.

Daarnaast hebben we veel persoonlijke aandacht voor onze klanten en maken graag een plan op maat en zelfs aangepaste supplementen waar dat gewenst is.

www.cbdoggy.nl

 

Stichting Friends4Straydogs, werkt volledig non-profit.

 

Zij zijn actief in rescue en bemiddeling van kansarme en ongewenste honden, gered door particulieren en non-profit organisaties, hulpgoederen, financiële ondersteuning medische zorg, voorlichting over ongewenste honden, ondersteuning van sterilisatie projecten.

Kijk voor meer info op:

www.stichting-friends4straydogs.nl

Stichting Verhuisdieren

Verhuisdieren matcht mens & dier –

Voor verantwoorde herplaatsing en adoptie van tweedekans huisdieren.

www.verhuisdieren.nl

DogsIncluded 

 

 

Slimme en kieskeurige baasjes regelen hun vakantie hier!

Want het allergrootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen, hotels en kastelen, vind je hier.
Want we hebben alle vakantieplekken - waar je hond welkom is - al voor je verzameld! 

www.dogsincluded.nl 

 

 

 

 

Hondenschool SamenWijs Met je hond

en Boek PuppyWijs

 

"Ons doel is om, met zowel ons boek als met de lessen, mensen te leren hoe ze op basis van liefde en vertrouwen, door goed naar hun hond te kijken en hem beter te leren begrijpen, het welzijn van hun hond kunnen vergroten".

Facebook SamenWijs met je hond

 

 

Amor para perros biedt  hulp aan honden in nood voor binnen en buitenland helpt. 

www.liefdevoorhonden.nl

Coachingspraktijk Instinctief

www.instinctief.be

Hondencoach Anne Suppers

www.Annesuppers.nl

 

 

Stichting WereldAsielen steunt wereldwijd zwerfdieren. Op dit moment helpen ze maar liefs 45 projecten. Kijk voor meer info www.wereldasielen.nl 

 

 

 

 

 

Stichting Houndation helpt zwerfhonden in Bulgarije. Dit doen ze door middel van castreren en steriliseren en ze hebben adoptie programma's.

Kijk voor meer info op www.houndation.com

 

 

 

 

 

Word ook bondgenoot van het Snuffeltuinen Initiatief:

Wil je als stichting, hondenschool, asiel, dierenarts, magazine etc het Snuffeltuinen Initiatief promoten dan stuur ook

een mail naar Snuffeltuinen@hotmail.com

Wij zetten jouw logo op onze website onder "partners" en in ruil daarvoor plaats jij ons logo op jouw website:)

 

 

 

Dus neem contact met ons op en leer hoe je mee kunt doen aan dit Initiatief. Word hierdoor bondgenoot en help mee om onze honden tot de gelukkigste honden van de wereld te maken. 

Zij zullen je hiervoor voor altijd dankbaar zijn.